XS News

Als je één van de beste usenet providers zoekt dan ben je hier op het juiste adres! XS News is een zeer goede Nederlandse usenet provider. Deze usenet provider biedt snelle payservers aan voor zeer lage bedragen en heeft een fantastisch proefabonnement.

Op die manier kun je gratis kennismaken met XS News. Mocht het bevallen dan kun je altijd een betaald abonnement afsluiten. In dit artikel vertellen wij je meer over deze usenet provider.

XS News proefabonnement

XS News is een van de weinige usenet providers met een fantastisch proefabonnement. Ze bieden iedereen een snelle payserver aan voor maar liefst twee weken.

Wie een proefabonnement afsluit krijgt het Elite pakket. Dit is het beste pakket dat en met deze payserver kun je met maar liefst 800 Mbit per seconde downloaden. Alle accounts zijn voorzien van SSL encryptie en alle leden krijgen een eigen login, waardoor je privacy echt wordt gewaarborgd.

Indien je niet tevreden bent over het Elite pakket dien je deze wel binnen 2 weken op te zeggen, anders zet XS News het proefabonnement om in een betaald abonnement.

Betaalde abonnementen

Bij XS News is er keuze uit 3 abonnementen. Namelijk Basic, Pro en Elite. Basic is uitstekend voor mensen die af en toe downloaden. De downloadsnelheid is 8 Mbit per seconde, wat 1 MB per seconde is.

Het Basic abonnement is uitstekend als je af en toe downloadt of het niet erg vindt om je PC af en toe een nacht aan te laten staan om een groot bestand te downloaden. Download je vaker dan is het Pro pakket een aanrader, je kunt dan downloaden met 20 Mbit per seconde, wat neerkomt op 2,5 MB per seconde.

En voor de echt serieuze downloaders is er het Elite pakket. Bij dit pakket is er geen maximum downloadsnelheid, hoewel deze in de praktijk toch rond de 800 Mbit per seconde ligt. Dat is veel meer dan een gemiddelde internetverbinding aan kan en snel genoeg om een complete HD film binnen enkele minuten te downloaden.

XS News nieuwsgroepen en retentie

Er zijn bijna 250.000 nieuwsgroepen, waarvan er ongeveer 150.000 interessant zijn voor mensen die multimedia downloaden. De meeste usenet providers bieden toegang tot 125.000 tot 150.000 nieuwsgroepen.

XS News biedt daarentegen toegang tot meer dan 200.000 nieuwsgroepen. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je iets niet kunt vinden of geen toegang hebt tot een bepaalde nieuwsgroep. Ook de retentie is zeer goed. Met een retentie van 1.250+ dagen kun je bestanden downloaden die meer dan 3 jaar geleden zijn gepost.

Spotnet en Spotweb

XS News werkt samen met alle bekende download programma’s. Als je Grabit of SABnzbd gebruikt kun je uitstekend downloaden met deze usenet provider. Met Spotnet en Spotweb hoef je alleen maar even door de lijst te bladeren en je zult de provider tegenkomen.

XS News is namelijk opgenomen onder de standaard payservers en werkt fantastisch met Spotnet en Spotweb. En dat zegt natuurlijk ook wel iets over deze meer dan prima provider!

XSNews