Payserver met korting kopen

Wil je een payserver met korting aanschaffen? Veel Usenet providers hebben jaarlijks talloze acties, waarbij ze stunten met enorme kortingen. De kortingen kunnen erg hoog oplopen. In dit artikel meer over korting acties en het gebruik van coupons.

Payserver met korting

Bij bijna iedere Usenet provider krijg je al korting als je betaalt voor een heel jaar. Dat kan in sommige gevallen zelfs enkele tientallen euro’s schelen. Maar dezelfde Usenet providers hebben vaak ook nog eens speciale acties.

Denk aan dagen als Black Friday, Cyber Monday, Valentijnsdag, Sinterklaas en Kerst. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of er zijn wel speciale acties. Tijdens die acties kun je een payserver voor een spotprijs op de kop tikken.

Kost een jaarabonnement normaal € 90,-? Dan is de prijs tijdens zo’n actie soms maar € 45,- omdat je 50% korting krijgt. Het is dus zeer de moeite waard om te wachten met het aanschaffen van een jaarabonnement tot er een mooie actie loopt.

Al vóór de acties rondkijken en testen

Natuurlijk kun je tijdens de actie een couponcode invoeren en gelijk betalen voor een heel jaar. Maar weet je dan zeker of je bij de juiste Usenet provider een jaarabonnement afsluit? Er zijn vele providers die met leuke acties komen!

Alleen weet je dan nog niet hoe de payserver is die ze aanbieden. Test daarom al ver vóór een actie of promotie dagen een payserver. Dit kan bij bijna alle betere Usenet providers.

Eweka, XSnews, Pure Usenet, UsenetBucket, Usenet.nl en Usenext bieden allemaal een gratis proefperiode aan. Dit wordt ook wel een trial genoemd. Je hebt dan de gelegenheid om een payserver gratis te testen.

Denk je: dit is een redelijke payserver maar ik ben nieuwsgierig wat andere providers aanbieden? Probeer ze dan gewoon allemaal uit tot je een Usenet provider hebt gevonden met een payserver waar je voor zou willen betalen. En wacht dan tot ze met een mooie actie of coupons komen.

Dus eerst gratis testen, wachten op een interessante actie en dan pas betalen is ons advies! Kijk tijdens het testen ook of de payserver goed werkt in combinatie met je favoriete download methodes en/of programma’s.

Gebruik je Spotnet? Kijk dan goed of je het gewenste aantal spots kunt downloaden. Met Eweka kun je spots downloaden die wel 4.000 dagen of ouder zijn. Het Spotnet overzicht is dan ook een stuk uitgebreider. Maar als het aantal spots tegenvalt, kun je altijd een andere provider testen.” data-eafl-name=”Usenet.nl” data-eafl-shortcode=”%5Beafl%20id%3D%22489%22%20name%3D%22Usenet.nl%22%20text%3D%22%3Cimg%20class%3D’aligncenter%20wp-image-428%20size-full’%20src%3D’https%3A%2F%2Fwww.nieuwsservertrial.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F11%2Fkorting-payserver.jpg’%20alt%3D’korting%20payserver’%20width%3D’728’%20height%3D’90’%20%2F%3E%22%5D” style=”border-bottom: 1px dashed #2980b9; cursor: pointer;”>

Payserver met korting kopen op Black Friday en Cyber monday

Voor bijna alle online diensten, waaronder Usenet aanbieders, is zowel Black Friday als Cyber monday zeer interessant. Veel interessanter dan een Kerst of Sinterklaas. Op Black Friday en Cyber monday stunten Usenet providers enorm met de prijzen.

Het is dan ook niet ongewoon dat je 75% korting kunt krijgen. Vaak komen ze ook met speciale acties. Kies voor een payserver met VPN voor een jaar en betaal slechts 20% van de reguliere prijs. Je hebt dan een payserver met VPN voor enkele tientjes en dat een heel jaar lang.

Black Friday en Cyber monday zijn zonder enige twijfel de interessantste dagen voor mensen die korting willen op een online dienst of software. Hou onze website goed in de gaten, wij nemen de beste acties van dag tot dag op!

Betaal per maand voor een payserver

Als er tijdelijk geen interessante acties zijn dan kun je altijd gratis een payserver testen. Wanneer je klaar bent met testen en een payserver gevonden hebt die goed bevalt, dan is het wachten op een actie van de betreffende Usenet provider.

In de tussentijd wil je waarschijnlijk toch graag downloaden. Betaal in dat geval per maand! Door per maand te betalen kun je namelijk iedere maand alsnog reageren op interessante aanbiedingen.

Een nadeel van betalen per maand is wel dat je een paar Euro extra betaalt. Echter als er na 2 maanden een actie is waarbij je 50% korting krijgt op een jaarabonnement, dan is het wachten het geld meer dan waard geweest.

Eweka Usenet