Pure Usenet

Ben je opzoek naar een goedkope en betrouwbare payserver provider? Dan is Pure Usenet een uitstekende keuze. Ze bieden zeer goedkope usenet servers aan die hoge downloadsnelheden behalen en een uitstekende retentie hebben.

Tevens is Pure Usenet een payserver provider van Nederlandse bodem. Altijd fijn mocht je support nodig hebben. In dit artikel gaan we dieper in op Pure Usenet.

Probeer Pure Usenet gratis!

Een groot voordeel van Pure Usenet is dat je deze payserver provider gratis kunt proberen. Ze bieden namelijk een usenet trial aan of anders gezegd: een proefabonnement. Dat betekent dat ze je een week gratis laten downloaden middels een uitstekende en snelle payserver zonder dat je hiervoor hoeft te betalen.

Waarom bieden ze dat gratis aan vraag je jezelf misschien af? Providers zijn altijd opzoek naar nieuwe klanten. Een goede manier om aan klanten te komen is door ze kennis te laten maken met hun uitstekende dienst. Op die manier hopen ze dus dat je zo tevreden bent dat je klant wordt.

Of je een betalende klant wordt of verder zoekt naar een andere provider met een gratis usenet proefabonnement, is uiteraard geheel aan jou. Maar je kan dus vrijblijvend en gratis gebruik maken van een payserver gedurende een hele week.

Download in deze proefperiode zonder limitaties. Je kunt bij wijze van 24 uur per dag downloaden. De dienst werkt precies hetzelfde als een betaalde payserver. Het verschil is dat het slechts tijdelijk is.

Goedkoopste payserver abonnement

Er zijn in Nederland geen providers die een goedkopere payserver aanbieden. Als je tevreden bent met de trial, kun je daarna kiezen voor een abonnement.

Er zijn verschillende abonnementen. Zo kun je kiezen uit pakket M, pakket XL en het snelste pakket: pakket XXL. Bij al deze type pakketten kun je een gratis proefperiode afsluiten en dus een week gratis downloaden.

De downloadsnelheden zijn uitstekend. Neem je pakket M, dan betaal je slechts € 3,43 per maand voor 20Mb/seconde. Neem je pakket XL dan betaal je € 5,03 per maand voor 60Mb/seconde. En met het snelste pakket kun je voor € 6,63 per maand 24 uur per dag, 7 dagen per week, downloaden met onbeperkte downloadsnelheden.


Voor deze bedragen vind je nergens anders een usenet server met zulke hoge downloadsnelheden.

Retentie is erg belangrijk. Als je razendsnel kunt downloaden maar niets kunt vinden, dan sta je alsnog met lege handen.

Pure Usenet heeft een retentie van 2000+ dagen. Dat is uitstekend, want met een retentie van 2000+ dagen kun je bestanden downloaden die meer dan 5 jaar geleden zijn geüpload!

Geschikt voor Spotnet, Spotweb en alle andere programma’s

De payservers van Pure Usenet zijn zeer geschikt in combinatie met Spotnet, Spotweb en alle overige bekende download programma’s. Denk aan programma’s als Grabit, NZBget en SABnzbd.

Wie Spotnet gebruikt hoeft bijna niets in te stellen. Pure Usenet komt namelijk al voor in de lijst met standaard usenet servers. Ook weer een bevestiging dat Pure Usenet een kwalitatieve payserver provider is!